English. Nederlands. Norsk.
Home. Product Info. Contact. Inspiration.
Delicious recipes with Ename Abbey Ham.
Van Hoe Products, a family history.
Discover the taste of Ename Abbey Ham.
 
 


I oppskriftsdelen vil vi snart legge ut lokale oppskrifter online som er spesielt laget for Ename Kloster spekeskinke. Men, selvfølgelig kan du også benytte Ename Kloster spekeskinke i enhver smakfull skinkeoppskrift oppskrift du finner. Vi har valgt noen oppskrifter som vi har funnet på ulike websider, de imponerte oss. Prøv dem ut!

spacer
» enjoy the recipes!
spacer

Van Hoe Products har en lang og rik historie som går 4 generasjoner tilbake og dette er vi svært stolte av. Vår dedikasjon i forhold til å preservere de originale og tradisjonelle verdier har alltid har hatt høy prioritet. Dette er årsaken til at Ename Kloster spekeskinke fortsatt er den eneste og ekte klosterskinke. Vi har samlet noen gamle bilder for å vise hvordan det var i gamle dager, samt hvordan det er i dag.

spacer
» read more about the company history
spacer

Vi vil gjerne ta deg med på en liten tur for å forklare alt om hvordan Ename Kloster spekeskinke lages før den ender opp som en delikat skinkeskive på din sandwich, eller en smakfull terning i en frisk sommer salat. Vi har dokumentert noen få hovedtrinn i prosessen for å vise hvordan Ename Kloster skinke får sin fyldige og rike aroma, samt sin unike smak.

spacer
» Discover the true taste of Ename Abbey Ham
 
 
B2C Contact. B2C Shop. iTQi Superior Taste Award.