English. Nederlands. Norsk.
Home. Product Info. Contact. Inspiration.
Ename Abbey Ham.

Ename Abbey Ham, den eneste og den ekte, Kloster spekeskinke av St. Salvator's kloster, blir lovprist av iTQi for sin unike smak og kvalitet.

ITQI – International Taste and Quality Institute i Brüssel, er en uavhengig organisasjon dedikert til å bedømme og belønne de beste og mest velsmakende produkter innen mat og drikke.

For sine juryer, har ITQI hvert år et nært samarbeid med de 8 mest prestisjefylte europeiske kulinariske institusjoner og Foreningen de la Sommellerie Internationale (ASI).

I år ble jurien presentert for blant annet Ename Klosterskinke. Produktene presenteres blindt, dvs uten emballasje eller annen identifikasjon mht produkt eller produsent. Hvert medlem av juryen skårer deretter prouktet på et evalueringsskjema og bedømmer ut i fra generelle smakskvaliteter, aroma, konsistens, smak og “munnfølelse” av i vårt tilfelle Klosteret spekeskinke. De skårer også affektive reaksjon, samt intensitete av nytelse mens de smaker og utforsker de rike varme smaker.

De forskjellige poeng for de ulike aspekter av testene ble deretter automatisert og samlet for å komme frem til det endelige resultatet.

Vi er stolte over å kunne si at Ename Kloster spekeskinke var blant vinnerne!

Ename


Relevated links:


B2B Contact. B2C Shop. iTQi Superior Taste Award.