English. Nederlands. Norsk.
Home. Product Info. Contact. Inspiration.
Van Hoe Products nv
 
 
 

1
Vår hovedaktivitet gjennom historien; produksjon av spekeskinke, kan dateres tilbake til slutten av det 19 århundre.

Allerede i 1892, etablerte Kamiel Van Hoe, de nåværende eieres oldefar, en slakterbutikk i kirkekvartalet nær Oudenaarde. I huset under kirketårnet var det i tillegg til slakterbutikk, også en bar og en partyhall. Dette spesielle huset ble kalt "In 't hof van Vlaanderen - by C. Van Hoe".

Van Hoe - In't Hof Van Vlaanderen.

Den nå avdøde Kamiel, tilberedte og solgte sine varer i denne slakterbutikken. På den tiden var ikke ferskt kjøtt den eneste spesialiteten, mer viktig var saltede og tørkede kjøttprodukter. Denne type kjøtt ble spesielt verdsatt av mange belgiere som pendlet til Nord-Frankrike. Saltet og tørket kjøtt som vår skinke kunne lagres i lang tid og ble derfor kjøpt inn som et matlager de kunne ta med seg.

Van Hoe - Slachterij.

I 1932 overlot Kamiel Van Hoe sin bedrift til sin sønn Adolf, som fortsatte å drive slakterbutikken med den tilhørende bar - partyhall.

Van Hoe - Beenhouwerij.

Deretter, i 1960, fulgte tredjegenerasjon Camiel Van Hoe, i sin fars og bestefars fotspor.

Camiel Van Hoe`s lidenskap var å tilberede alle slags typer oppskåret kaldt kjøtt. Ved flere anledninger vant han førsteprisen i ulike konkurranser både hjemme og i utlandet.

Van Hoe Products nv

Den spesialiserte slakterbutikken ekspanderte, noe som resulterte i at den måtte flyttes til en nærliggende fabrikkbygning. Fra da av, ble kun spekeskinke produsert. Disse ble solgt fra kjøttbutikker rundt omkring i hele landet.

Familie Van Hoe

Imidlertid kom snart fjerde generasjon, Tom og Kris Van Hoe. Begge sønner driver nå firmaet og sørger for at tradisjoner og håndverket ivaretas.

B2B Contact. B2C Shop. iTQi Superior Taste Award.